" خلق فضای معماری مانند تمام آفرینشهای هنری پدیده ایست پیچیده که مربوط به ناشناخته ترین زوایای روح است. معمار پس از خلق اثر به کندوکاو در ذهن خویش می پردازد و با وارسی مجدد اثر خود می خواهد به دنیای پر از اسرار و مجهولی که در درون خویش دارد و حتی خود از دسترسی بدان محروم است نفوذ نماید. "
برای تصمیم گیری و طراحی دکوراسیون سالنهای عروس فرایند کار را بر عکس کنیم، یعنی از آخر به اول بیاییم.
به نظر شما معیار موفقیت یک تالار پذیرایی چیست؟ جواب یک کلمه است." مشتری " .
در مرحله آخر مشتریان تالار پذیرایی هستند که پس از تحقیقات اینترنتی، پرسیدن از اطرافیان و مقایسه حضوری چند تالار پذیرایی مختلف تصمیم می گیرند.
خودتان را بجای مشتریان فرض کنید؛ کسب و کار تالار عروس اهمیت برای مشتری ندارد.
سود مشخص و منفعتی که باید در قضاوت و مقایسه خود عروس و داماد شود بایستی واکاوی شود.
در اینجا احتمال تصمیم گیری توسط خانمها بیشتر است. مشتریان شما به نظر مهمانانشان می اندیشند. یک ضیافت با شکوه که در بدو ورود مهمانان در ذهن بپرورانید که در نظر اول مجلل ، هارمونیک و شاعرانه باشند.
در فلسفه اصلی داریم به نام " احساس بسیط" این نظریه می گوید وقتی شما یک سیب را می خورید؛ برداشت شما از آن سیب بر اساس سیبهایی است که قبلاً خورده اید و طعم میوه فعلی مصداق این فرضیه در احداث تالار پذیرایی اینست که چیزی را که مردم در با شکوه ترین جا ها دیده است را به روش منحصر به فرد ارائه دهیم. یکی از مسائلی که در بدو شروع به طراحی در ذهن اکثر تالار داران هست ، دیدن نمونه تالارهای اجرا شده و ارائه فضا مشابه تالار رقبا است. البته یک ضرب المثل نا نوشته هست که می گوید تقلید و تکرار خوب بهتر از ابداع و نو آوری بد است ، منتها بهتر است با نقد و بررسی نمونه تالارهای پذیرایی لوکس نقد و بررسی شود که چرا بنظرمان فلان سالن عروس چشم انداز و موفق است.
مسائلی که در نقد و بررسی سایر رقبا در بررسی اهمیت فراوانی دارند عبارتند از : منطقه و دسترسی تالار، دید تالار پذیرایی از خیابان ، ورودی و محوطه ، جای پارک مناسب ، تعداد پارکینگهای تالار پذیرایی برای مهمانان ، سلسله مراتب دسترسی سالنهای عروس، دسترسیهای تالار پذیرایی ( عمودی و افقی) نمای تالار ، محل نوشتن نام تالار، محوطه بیرونی و لند سکیپ تالار، لابی ها ، دید سالنهای عروس در بدو ورود، ارتفاع سقف کاذب، هارمونی و هماهنگی دیوارهای تالار پذیرایی مخصوصاً سالنها و لابی، طراحی سقفها و دیوار ها ، طراحی جایگاه ویژه سالن عروس، تناسبات فضاها و متراژها ، میز شام.
کلام آخر: دکوراسیون داخلی یک تالار پذیرایی در حین زیبایی و خاطره انگیز بودن بایستی عملگرا و کار بردی باشد. هماهنگی طراحی داخلی با وضعیت موجود و مبلمان واکسسوری بسیار مهم است.
یعنی در طراحی داخلی یک تالار انتخاب فرمهای دیوار و سقف و کف و انتخاب مبلمان و میز و صندلی تالار همگی بایستی هماهنگ و تحت نظر یک تفکر واحد صورت گیرد.
»» تعدادی از پروژه های انجام شده توسط گروه طراحان تالارساز: