1- استانداردهای آشپزخانه تالار پذیرایی:
تفکیک فضای کنترل و ورود مواد اولیه ، سردخانه زیر صفر و بالای صفر ، انبار روزانه ، هفتگی و ماهانه ، فضای آماده سازی سبزیجات ،گوشت و برنج ، فضای پخت : دیگها و کباب پزها ، در نظر گرفتن اگزاست فن بالای کباب پزها ، فضای آماده سازی سرو، دیگشویی و ظرفشویی از الزامات طراحی و تجهیز آشپزخانه است.
2- عرض درها برای عبور راحت تر ولی حمل غذا در مسیر بین فضای سرو و سالنها حداقل 110 بازشو در نظر گرفته شود (عرض ترولیها معمولا 90 سانتیمتر است ).
اگر درهای اصلی و فرعی قرار است از نوع دربهای چوبی با چهارچوب چوبی باشند ،یک ساب فریم از قوطی 50*30 یا 60*30 با عرض در به علاوه 14 سانتی متر و ارتفاع حداقل 30/2 متر در نظر بگیرید.
ابعاد مناسب برای درهای اصلی ا عرض 180 ارتفاع( 250در فضاهایی مثل ورودی اصلی سالنها) ، عرض120 و ارتفاع 240 برای مدیریت و فضاهای مشابه، در فضاهای فرعی ( مثل نمازخانه ، اتاق تعویض لباس و درب اصلی سرویسها ) عرض 100 ارتفاع حتی الامکان 240.
3- فضای بین میزهای داخل سالن حداقل 180 برای عبور بین میز ها و جا شدن صندلیها .
4- ارتفاع سنگ یا سرامیک دور سالنها 120(سانتیمتر) از الزامات اداره بهداشت میباشد ، ولیکن از لحاظ زیبایی و ظرافت کار ارتفاع 80 پیشنهاد میگردد.
5- تخصیص حداقل 60-70 متر مربع برای پیست رقص جلوی جایگاه ویژه .
|