مشتریان قبل از انتخاب نهایی سالن عروس، مراسم ضیافت خود را مثل یک کلیپ کوتاه فیلم عروسی در ذهن خود کارگردانی می کنند. آنها می خواهند در حضور دوستان و بستگان بدرخشند. برای این موضوع چه لوکیشنی بهتر از جایگاه ویژه تالار پذیرایی .
به گزارش واحد تحقیقاتی تالار ساز ، اصول طراحی جایگاه ویژه در بین تالارهای پذیرایی مطرح کشور طبق قوانین نانوشته معمولاً فضایی به عرض 3 تا 5 متر به ارتفاع سالن، یک یا دو پله بالاتر از سطح کف است. درواقع به دلیل اهمیت ویژه استیج در سالنهای عروسی فضایی به مراتب بزرگتر در خور جایگاهِ جایگاه است!
برای دیدن ایده هایی در مورد اهمیت جایگاه ویژه می توانید به تلگرام تالار ساز به آدرس htpp://telegram.m/talarsazaecor مراجعه کنید .
در کانال تلگرام تالار ساز فیلمی از جایگاه ویژه مختلف قرار داده شده است که با استانداردهای جایگاه ویژه تعریف شده در ذهن ما تفاوت دارد. یعنی فضای استیج بزرگتر و موثرتر دیده می شود .
مکان یابی جایگاه ویژه:
بهتر است بیننده پس از ورود به سالن عروس، نمای جایگاه ویژه را در آکس سالن و انتهای مسیر دید خود ببینند. به عبارت دیگر در مخطروط دید مشتریان استیج در مهم ترین کانون توجه قرار گیرد.
نکته ای که بسیار مهم است: یکی از روش های صحیح که تیم طراحی و اجرای تالار ساز پس از تحقیقات میدانی روی تالار های شاخص تهران و تجربه ساخت دهها تالار به آن رسیده است اینست که طراحی دکوراسیون و معماری داخلی سالنهای عروسی مجلل بایستی به گونه ای انجام شود که اشاره همه چیز به محل جایگاه ویژه باشد.
یعنی طراحی سقف و دیوار و کف و حتی جانمایی ستونهای احتمالی وسط سالن و هندسه سالن عروسی به گونه ببیند. را به محل جایگاه ویژه هدایت کند . جانمایی عناصر معماری ، خود جایگاه و مبلمان به گونه ای انجام شود که جایگاه در دیدرس تمام مهمانان باشد.
نکات کاربردی طراحی نمای استیج ( جایگاه ویژه ) سالن عروسی
از لحاظ هنری جایگاه ویژه را می توانیم به یک مجسمه در مرکز کانون توجهات تالار های پذیرایی تشبیه کنیم.
بهتر است طراحی دیدار اطرف جایگاه کمی ساده تر باشدو آنقدر خودنمایی نکند که خود جایگاه دیده نشود.
زمینه مناسب را برای اینکه جایگاه ویژه بدرخشد مهیا کنید. معماری جایگاه ویژه میتواند با جزئیات بیشتری نسبت به سایر قسمت های تالار پذیرایی کار شود.
استفاده از سطوح و متریال درخشان ( بارفلکس) مثل استیل، آینه ابزار خورده، mdf های برای ( high gloss ) و انواع کریستال و هر شی درخشان و با ارزش دیگری باعث شاخص شدن جایگاه ویژه خواهد شد البته آینه در پشت جایگاه نکته منفی عکس فیلمبردار و بازتاب نور فلش را دارد بنا براین در این مورد با احتیاط عمل شود( مثلا ترکیب با پرده).
سبک شناسی معماری جایگاه ویژه
در سالنهای مدرن جایگاه ویژه می تواند با سطوح سقف ترکیب شود. یعنی امتداد سقف به گونه ای هنرمندانه تبدیل به جایگاه ویژه شود تا اتصال جایگاه ویژه به فضای داخل سالن تالار عروسی اتفاق بیفتد(برای مثال جایگاه تالار پذیرایی یاس شهران ، تاسیس 1386).
در سالنهای کلاسیک و نئوکلاسیک معمولاً از یک ترکیب با استفاده از تعداد زیادی از المانهای ( اجزای) معماری کلاسیک استفاده می شود.
تعدادی از این عناصر عبارتنداز : ستون های کامل دوریک ، یونیک ، کرنتین یا سبکهای ترکیبی جدید تر، ستونهای نیمه ( پلاستر) قابهایی، قابها و طاقها با فرورفتگی در ترکیب با کاغذ دیواری، پرده و آینه ابزار خورده ، چراغهای دیوار کوب در کناره ها ، استفاده از نورهای ریز( فیبر نوری) یا سورافسکی در سقف جایگاه و لوستر
جدید ترین مدلهای جایگاه ویژه (استیج ) سالن عروسی
استفاده از موتیفها و نقشهایی با موضوعاتی مرتبط با فضای تالار یکی از آخرین سبکهای طراحی جایگاه ویژه است.
تیم تحقیقاتی تالار ساز در حال تهیه مقاله ای کاربردی با مثالهای تصویری در مورد این موضوع است. با استفاده از تکنولوژی cnc میتوانیم انواع نقش،
موتیف و بافت را روی سطح حکاکی کنیم یا برش دهیم. در این حالت به هندسه سطوح ( بافت و پوسته) اهمیت بیشتری داده میشود تا ترکیباتی حجمی.
اجرای چنین جایگاههایی با دیتایلهای مختلف امکان پذیر است.
این سبک طراحی جایگاه ویژه باعث می شود ،استیج در گذر زمان به اصطلاح از مد نیفتد! منتظر این مقاله در سایت www.talarsaz.ir باشید.
|